ADITNALTA PROMOCIONS, S.L.és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Interessat i li informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades personals, i en conseqüència se li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament
: fer partícip a l’Interessat en els processos de selecció de personal, duent a terme una anàlisi del perfil del sol·licitant amb l’objectiu de seleccionar al millor candidat per al lloc vacant del Responsable.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant un termini màxim d’un any, transcorregut el qual es procedirà a la supressió de les dades garantint-li un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la seva posterior destrucció. En aquest sentit, transcorregut el citat termini, i si desitja continuar participant en els processos de selecció del Responsable, li preguem ens remeti novament el seu currículum.

Actualització de les dades: en cas de produir-se alguna modificació en les seves dades, li preguem ens ho comuniqui per escrit al més aviat possible, a fi de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

Comunicació de les dades: es podran comunicar les dades a les empreses del grup per a la mateixa finalitat.

Drets que assisteixen a l’Interessat:

  • Dret a retirar el consentiment a qualsevol moment.
  • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: ADITNALTA PROMOCIONS, S.L. c/ Institut Químic de Sarrià, 43-47 – BARCELONA 08017 (BARCELONA) Correu electrònic: informatica@atlantida.cat