Residencial Mas Piteu

Mas Piteu Residencial és una de les residències de Grup Atlàntida, Pioners en salut des de 1.927. Inaugurada el novembre de 2011, és un projecte que ha estat possible gràcies al treball i la il·lusió d’un equip de persones amb gran experiència dins l’àmbit residencial.

Mas Piteu està ubicat sobre la Ronda de Dalt, a tocar de la carretera de l’Arrabassada i compta amb instal·lacions àmplies, còmodes i molt lluminoses al mig d’una gran zona ajardinada. T’imagines viure en un lloc que uneixi les instal·lacions d’un hotel, el tracte personal i càlid d’una llar privada i la professionalitat d’un excel·lent equip mèdic al teu abast?

Exterior Mas Piteu jardí
Persones llegin
vista residència más piteu

La Masia de Mas Piteu

La Masia Mas Piteu és una instal·lació annexa a la residència, concebuda com una unitat de convivència per a un màxim de 5 persones, com si fos la seva llar. Compta amb quatre habitacions individuals i una doble, totalment accessibles i amb les tecnologies de suport per rebre les ajudes que necessitin les 24 hores del dia. Les zones comuns són espaioses i lluminoses i compten amb un saló, un menjador i cuina, així com un àrea exterior amb terrassa i jardí.

Entrada jardí

Vine a veure el centre

Vols conèixer el centre?
Omple el formulari indicant el dia i l’hora de visita, no et preocupis, et trucarem per confirmar la visita.

ADITNALTA PROMOCIONS, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat