Sempre actius

Amb l’experiència de les residències del Grup Atlàntida, hem dissenyat un conjunt de tallers i activitats per treballar i mantenir la capacitat física i les funcions cognitives dels nostres residents, a més de preservar la seva capacitat per fer les activitats de la vida diària. Les nostres activitats es classifiquen en 5 grans blocs:

Àrea física

Àrea cognitiva

Àrea funcional

Àrea emocional

Àrea social i lúdica

Les activitats es desenvolupen en diferents espais que la residència disposa per a la seva realització. Compta amb una biblioteca amb sala de lectura i amb una sala d’informàtica amb connexió permanent a Internet i wifi, una sala convertible a cinema, diferents sales d’activitats dirigides i una sala de jocs de taula.

D’altra banda, donem molta importància a les celebracions i festes, que van des dels aniversaris dels nostres residents fins a les celebracions locals i comarcals com podria ser carnestoltes, estiu, dia de la dona i per descomptat les festes Nadalenques, amb menús adaptats i activitats especials perquè gaudeixin dels dies assenyalats.

Tan aviat estigui inaugurada la residència Maragall programarem un Planning d’activitats que comptarà amb diferents tallers.