Sempre actius

Amb l’experiència de les residències del Grup Atlàntida, hem dissenyat un conjunt de tallers i activitats per treballar i mantenir la capacitat física i les funcions cognitives dels nostres residents, a més de preservar la seva capacitat per fer les activitats de la vida diària. Les nostres activitats es classifiquen en 5 grans blocs:

Àrea física

Àrea cognitiva

Àrea funcional

Àrea emocional

Àrea social i lúdica

Les activitats es desenvolupen en diferents espais que la residència disposa per a la seva realització. Compta amb una biblioteca amb sala de lectura i amb una sala d’informàtica amb connexió permanent a Internet i wifi, una sala convertible a cinema, diferents sales d’activitats dirigides i una sala de jocs de taula.

D’altra banda, donem molta importància a les celebracions i festes, que van des dels aniversaris dels nostres residents fins a les celebracions locals i comarcals com podria ser carnestoltes, estiu, dia de la dona i per descomptat les festes Nadalenques, amb menús adaptats i activitats especials perquè gaudeixin dels dies assenyalats.

Tan aviat estigui inaugurada la residència Maragall programarem un Planning d’activitats que comptarà amb diferents tallers.

Fotos de les activitats

Fes clic per ampliar les imatges